012 69 99 00

Over Lisa

Lisa Tucker

In het middelbaar heeft Lisa handel gestudeerd en is haar interesse voor management gegroeid. Het was dan ook geen verrassing dat ze een opleiding ging kiezen binnen bedrijfsmanagement. Na haar studie marketing met keuzetraject vastgoed, is Lisa gelijk aan de slag gegaan bij Swevers Real Estate. Sociaal, klantvriendelijk en een echte teamplayer, dat is hoe ze zichzelf zou omschrijven. Deze kenmerken sluiten ook perfect aan bij haar huidige job.
Contacteer Lisa

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedbediende
Als dossierbeheerder bij Swevers Real Estate is Lisa verantwoordelijk voor het beheren en organiseren van vastgoeddossiers. Ze speelt een essentiële rol in het vlotte verloop van de vastgoedtransacties en zorgt ervoor dat alle administratieve en juridische aspecten correct worden afgehandeld. Lisa werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, klanten, notarissen en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat elke vastgoedtransactie succesvol wordt afgerond.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.